söndag 6 januari 2008

Tillbaka i Stockholm

Här kommer en del bilder från vår vistelse i Kungälv och på Rörtången. Nu är vi tillbaks i Stockholm igen. Bilresan gick bra, vi tog det försiktigt för det var en del snö och temperaturen låg kring noll.

Vi har hunnit packa upp det mesta, Alfred ligger och sover och Marcus och jag har ätit varsin pizza :-)




Äntligen framme! Mormor och morfar tar emot på trappen på julafton.








Många julklappar och den finaste gran vi nåååånsin haft!






Julafton firades hos mamma och pappa tillsammans hela familjen - 15 personer! Det var god mat, skoj och skratt, massor av julklappar och naturligtvis kom tomten också! Han kom över taket och ner på innergården med en stege. Jesper var lite avvaktande men hjälpte så småningom tomten att läsa på paketen.



Här får tomten en kram av Sanna.
Ida och Jesper var med mig och Alfred på Rörtången i två dagar medan killarna jobbade på huset. De är så snälla mot sin nya lilla kusin! En dag kom Åsa ut och hade med sig middag till oss allihop - härligt!


Här fick Alfred bada i handfatet. Vi behöver nog inte vara oroliga över hans matintag med tanke på magen... ;-)





Trött liten kille som sover middag i soffan.










På promenad till Rörtångshuset och byggarbetsplatsen. Jag visade Alfred var han ska bada i sommar (eller nästa...)




Här eldar Marcus upp lite innerväggar och tak...


Alfred uppklädd för att fira nyår. Vi var hos Ulrika, Patrik, Rasmus och Marcus i Lerum. Vi åt jättegott (toast Skagen, hjortstek med potatisgratäng och chokladmousse) och hade fantastisk utsikt över Lerums alla fyrverkerier. Alfred somnade i Marcus barnvagn när klockan var fem i tolv, så vi kunde skåla in tolvslaget i lugn och ro på altanen.
Här är Alfred med kompisen Marcus som är en månad äldre. Det finns en bild på bloggen i juli där killarna också är bredvid varandra, men då inuti magarna! ;-)




Med moster Åsa.
På promenad i pappas knä. Det har hänt mycket i den motoriska utvecklingen de senaste veckorna. Alfred vill inte gärna ligga eller halvsitta i knät längre, han ska upp och stå!





Sitter nästan själv (med lite stöd av mormor) på diskbänken.
Och så bygget... Det går framåt! Det som började som en liten uppfräschning av badrummet har nu blivit en helrenovering. Mycket jobb, men oj vad fint det kommer bli! Här har Håkan börjat ta ner innertaket. Det ska bli en vind med plats för några sängar.



Marcus sågar till reglar till blivande badrummet. Det som hänt den här gången är att hela golvet är på plats (alltså spånskivor), alla väggar är uppreglade och innertaket är rivet.


Pappa står mitt i köket ungefär där diskhon kommer att vara.




Hejdå huset och tack för denna gång! Vi fick bo i Martins och Marianas fina hus igen - tack så jättemycket!

Inga kommentarer: