måndag 21 januari 2008

Blandad kompott

GRATTIS ROBIN 19 ÅR!
Vid sådana här tillfällen är det tråkigt att bo så långt bort, hade gärna varit där och firat med er! Men en cyberkram får räcka så länge!

I helgen har vi:
  • Fyndat på REA på Jenny Hellström som hade 75% på priserna! (http://www.jennyhellstrom.se/) Det är Rebeccas favoritdesigner och hon gör verkligen snygga kläder. Jag köpte en tunika och Mackan en kofta och en jacka. Alltsammans för en spottstyver :-)
  • Varit hemma hos Anna och Pontus. Jättetrevligt, som vanligt.
  • Varit på Tyresö och gått en långpromenad i solen. Skönt!

Idag var Alfred och jag hos Lisbeth och Edvin. Vi fick en god pastalunch och till efterrätt åt vi semlor! (Fusk, jag vet!) I morgon blir det besök hos Anna och Iris och på onsdag lunch hos en av "mammorna". Livet som hemmamamma är hektiskt, det hör ni väl? ;-)

Alfred sover jättegott om nätterna. Ungefär 21.00-9.00 med 2-3 matstunder. Mycket skönt! Han gillar att stå upp i knät och vill inte sitta ner längre. Han sitter i och för sig gärna i sin matstol, det är kul för då kan han vara med när vi äter. Vi har fortsatt med potatis och det går bättre och bättre. Inte för att så mycket kommer ner i magen, det mesta hamnar i haklappen, men han har vant sig vid smaken och verkar tycka det är rätt kul att äta. I morgon ska vi övergå till palsternacka. Det gillar många barn, för det är ju lite sötare. Den värsta åskmolnsperioden verkar vara över och även om Alfred kan vara ganska ledsen och gnällig ibland så blir stunderna av lek och skratt fler och längre. Det känns jätteskönt!

En mysig matstund i sängen
Det är svårt att få bra kort inomhus. Vill helst inte
använda blixten, det blir så skarpa bilder då,
så då blir det så här lite suddigt istället...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina kläder!!! ;-)
Kram, L8

Lisa sa...

Ja, jag tycker verkligen om dem! Det är kul att han äntligen kan ha dem! Bra valt! Kram