måndag 7 september 2009

På promenad


Ellen och jag går en promenad i Tantokunden i det fina vädret. Vi var på Alfreds lekis lagom till vilan "för säkerhets skull" men det var alldeles tyst så nu ska vi vara ute ca en timme. Kanske kan det bli första riktiga heldagen i morgon... Det går väldigt bra vid lämningen nu, ingen gråt alls.

2 kommentarer:

Maria sa...

Skönt att det funkar fint att lämna Alfred på förskolan. Edgar har slutat att sova på förskolan alls och sover lunch bara ett par gånger i veckan nu. Vissa dagar är han dock helt slut så då tar han sig en tupplur.
Blev impad av din veckomatsedel. Jag håller med om att det är mycket enklare att handla rätt när man planerat. Jag gör också scheman men de är inte så avancerade maträtter. För att styra upp mitt kaos här hemmaskriver jag scheman på alla "måsten" under veckan. Trist men nödvändigt då det gör allt mer överskådligt och jag får gjort mer.
Lägg gärna upp mer matsedlar som jag kan försöka "härma" ;)
Ha en fin vecka nu.

Unknown sa...

Usch ja, man måste bli så himla strukturerad för att få nån ordning i tillvaron nu för tiden... Jag tänkte lägga upp veckomatsedlarna på bloggen, kul om du får lite inspiration, men det är verkligen inget märkvärdigt, mest enkla rätter som ska gå ganska snabbt att laga.
Hoppas allt är bra med dig och dina fina pojkar!
Stor kram Lisa