lördag 12 september 2009

Gårdsfest

Tack för alla era kommentarer till mitt förra inlägg!! Jättekul att läsa!

I torsdags hade kvartersrådet här i huset ordnat gårdsfest. Det var jättetrevligt! De bjöd på korv med bröd, dricka, kaffe, bulle och fiskdamm till de små. Det var Alfreds första fiskdamm och han var väldigt allvarlig när han stod med spöet i hand. Och sen kom det upp en egen godispåse!

Det bor verkligen massor med barnfamiljer här och våra eftermiddagar på gården är supermysiga! Det har blivit många timmar där i veckan som gått, och rätt som det är kommer Marcus cyklande från jobbet och då släpper Alfred allt han har för händer och rusar mot Marcus och ropar “Pappa!!”

013-1

010-1

En del lek inomhus har det blivit också. Alfred är ju hemma med oss på måndagar och fredagar och jag har faktiskt undvikit att gå till Öppna Förskolan. Jag tänker att där måste smitta trivas, om det finns någon. Ellen tycker ju om att suga på alla leksaker också. Jag vet inte om det är sunt och relevant eller bara lite övernojjigt?

016 (2)-1

 027-1

Alfreds ryggsäck packad inför en eftermiddag på gården, kaffe till mamma, banan till Alfred och massor av servetter… Obs! Det är inte cocacola i flaskan utan svart vinbärssaft!

029-1

Lilla gumman blev trött vid middagen igår. Vi försöker att hon inte ska sova efter fem-sex på eftermiddagen för då blir det så sena kvällar, men ibland går det inte att hålla sig vaken…

037-1

På måndag kommer mamma och pappa och stannar tills på torsdag! Vi längtar!!!

Inga kommentarer: