söndag 15 februari 2009

Sköna söndag

Vi har haft en jätteskön helg! Igår var vi och fikade med Anna, Peter och Iris och idag har vi bara varit hemma och haft det lugnt och skönt. Alfred hostar lite och det känns bäst att stanna inne med honom då...

Det är väldigt skönt att vara två vuxna, i morse fick jag t.ex. sovmorgon eftersom Ellen varit lite vaken i natt. Just nu ligger övriga familjen och vilar och jag passar på att blogga lite!

Häromdagen var Karin och Malin här med sin lilla dotter Ingrid. Kompisen Martina med sin lilla Clara var också med. Det var väldigt trevligt att ses och få lite uppdatering från min gamla arbetsplats!

Lilla Ingrid har redan hunnit bli fyra månader och äter riktig mat. Tänk att Ellen snart ska vara så stor.

006

Här kramas Iris och Alfred på café 7 knop där vi var igår och tog en fika. Det gick jättebra att gå på café med tre barn. De var så duktiga! 

DSC00432

Här är en nyvaken Alfred i mammas knä. Vi tycker att vi märkt ända sedan han var bebis att han är lite trögstartad när han sovit. Undra om det är ett karaktärsdrag helt enkelt, han måste morgna sig lääänge...

030

Marcus och Ellen myser i soffan!

031 (2)

Alfred leker med sitt lego. Han har ju en förkärlek för att klättra upp och in i allt möjligt, här i legolådan. När han lekt klart var jag lite pedagogisk och ville att vi tillsammans skulle lägga tillbaks alla bitar i lådan innan han lekte med nåt nytt och han var jätteduktig och letade på hela golvet efter bitar att städa undan.

034 (2)

Marcus har fullt upp!

042 (2)

Inga kommentarer: