söndag 3 februari 2013

Söndagen framför oss

Idag blir det pass för mig, dagens energiinjektion! Sen ska vi umgås med Christina och hennes barn hela dagen medan papporna ska åka långfärdsskridskor från Saltsjöbaden till Tyresö. Blir en härlig dag!

2-IMG_0087

Igår gjorde jag något som jag länge funderat på men inte riktigt vågat mig på, nämligen carpaccio. Det blev så himla gott! Vi köpte tunnskivad oxfilé som bankades ut mellan plastfilm. Saltade och pepprade. På med citronslungad ruccola, tunna färska champinjoner, bakade tomater och lite olivolja. Mmmm! Bakade tomater är ett hett tips. Man delar körsbärstomater i halvor, ringlar lite olivolja över och strör över flingsalt. In i 100-120 graders värme i 2-3 timmar. De blir så fantastiskt goda och söta och passar som tillbehör till allt möjligt. Håller sig i kylskåp ca en vecka.

1-IMG_0083

God söndag på er!

Inga kommentarer: