söndag 26 augusti 2012

Två middagstips

Ok, här kommer två middagstips från veckan som gått. Väldigt enkla, men goda rätter!

Lax med “quinoa-man-tager-vad-man-haver”. Här blev det kokt quinoa som blandades med tomater, sparris och fetaost. Hade varit gott med någon creme fraiche-sås till, men det fanns inte ingredienser till…

DSC_0001 (2)

Idag provade jag ett recept från en av mina bästa inspirationskällor, Expressens GI-bilaga. Hittar alltid många goda rätter där! Man marinerade kycklinglårfiléer i rosmarin, olivolja, soja, salt och peppar. Stekte i ugnen, 200 grader ca 25 minuter. Till det fetaostgratinerade aubergineskivor och en tomatsås. Det blev jättegott och aubergineskivorna är ett jättebra alternativ till potatis, pasta och ris om man vill äta lite mer kolhydratsnålt.

DSC_0008 (2)

Inga kommentarer: