måndag 3 januari 2011

Gott nytt år!

Ursäkta bloggtorkan! Vi glömde vår kamera hos Jonas och Sofia som vi firade nyår hos, så tyvärr blir det ett bildfritt inlägg den här gången…

Vi hade mysiga dagar i Kungälv, bilder därifrån kommer också. Vi hann med att träffa nära och kära men som alltid är det lite frustrerande att inte hinna med allt man vill. Vi hade t.ex. planerat in ett besök på Rörtången, det är vackert där så här års (också), men vi struntade i det. Jag hade också velat träffa några fler. Men det känns inte helt bra att dra omkring barnen hur som helst heller, det är en stor omställning för dem bara att komma bort och sova någon annanstans. Vi får planera in ett besök igen snart, kanske på sportlovet, vecka 9.

Nyår var vi hos Jonas och Sofia på Ekerö. Vi var sex vuxna och fem barn, men det gick så himla bra med allting. Vi kunde äta trerätters i (någorlunda) lugn och ro. Barnen somnade snällt och vi sov över för att slippa dra upp dem och åka hem mitt i natten.

Idag har Marcus jobbat och ska göra det i morgon och halva onsdag också. På onsdag kommer Martin, Mariana, Kevin och Sanna upp. Ska bli så kul! Vi funderar på att åka in till stan en sväng och möta upp Marcus där.

Jag ska försöka göra en liten sammanfattning av året som gått i bilder. Det värsta när man gör sånt är ju att man så lätt fastnar i minnen när man ska sortera ut bilder och det är så otroligt svårt att begränsa sig! Förra året var jag stenhård och hade endast med en bild per månad, kommer ha svårt att hålla det nu…

Hoppas ni alla fick en fin jul och nyår och att det nya året har många roliga överraskningar för er!

Inga kommentarer: