onsdag 28 oktober 2009

Höstlov

Det har Alfred från lekis så han är hemma med oss den här veckan. Det är jättemysigt! Vi har hittat på en hel del kul grejer. Varje förmiddag är vi på öppna förskolan och där trivs numer även Ellen som fisken i vattnet. Alfred är äldst av alla barnen där, men det är ingenting han tänker på, han tycker det är roligt att vara tillbaks.

Igår var vi och hälsade på Rebecca på hennes förskola på Värmdö. Den låg fantastiskt fint med naturen precis utanför dörren! Så nu tycker jag att vi ska flytta till Värmdö så att barnen kan börja på det lekiset! :-)

Idag kommer Rebecca och Marianne hit. Vi ska fika lite tillsammans och sen passar de barnen så att jag kan gå till tandläkaren.

På fredag åker vi till Kungälv och jag stannar i drygt en vecka. Marcus åker tåg upp för att jobba några dagar, men har tagit semester måndag och tisdag. Det ska bli väldigt kul att komma ner och få träffa familj och kompisar igen. Fast Åsa och hennes familj är tyvärr inte hemma, de är ju i Thailand och har det skönt. Fast det innebär att vi får bo i deras hus och det blir toppen!

På “öppnis” trivs vi så här bra!!!

DSC00985

Kossan säger MUUUU!”

DSC00993

Alfred provade att måla med vattenfärger för första gången.

DSC00983

Det blev så här fint!

DSC01000

Nämen, Ellen, nu blev det väl lite tokigt…?

IMG_4095

Igår var Alfred med Rebecca och handlade och fikade på stan. När de kom hem hade han den här superduperfina jackan på sig! Tack, snälla faster Rebecca. Alfred har redan döpt den till “Becca-jackan”.

002 (4)

Såhär gick det på väg hem från öppna förskolan idag. Båda barnen ligger i vagnen i hallen och sover och jag har tid att blogga ;-)

004 (4)

Inga kommentarer: