måndag 12 oktober 2009

Det går som på räls…

Alfred har börjat upptäcka det roliga med att bygga tågbana. Han har fått delar lite då och då i födelsedagspresent och julklapp och har nu en del. Nu har vi fixat lite i hans rum och då finns det bättre plats att bygga också!

008

011

Lite jobbigt tyckte Alfred det var när Ellen kom och kröp rakt över spåren där han körde!

017

I fredags var två kompisar från Alfreds mammagrupp här och åt lunch. Vi har tre killar som är lika gamla (+/- två veckor) och nu har de fått varsin lillasyster också!

001

Titta, jag kan stå!

024    

Helgen har varit en lagom mix mellan avkoppling och trevlig samvaro med vänner. På lördagen var vi på kalas hos Edvin som fyllde två år. Därefter åkte vi till Tyresö och Marcus hjälpte till att ta in bryggan. Ett sant hösttecken, men det var en vacker dag! Igår var vi på middag hos Jonas och Sofia på Ekerö.

När vi ska åka iväg någonstans nu är det alltid lite kaos. Barnen ska kläs på, men inte för tidigt så de blir för varma. Man ska kolla att det finns mat, blöjor, ombyte, filtar, kanske en leksak. Sen ska man dessutom klä på sig själv… Så jag har blivit så dålig på att komma ihåg kameran! Jag har inte haft med den någonstans i helgen. Skärpning på den fronten!

Inga kommentarer: