måndag 15 december 2008

Oj, det var länge sen!

Igår kom vi hem från en vistelse i Kungälv. Vi hade inte tänkt att åka ner innan jul, men eftersom jag gått ner i arbetstid fick vi plötsligt möjlighet till det. Vi var nere tisdag-söndag och hade det jättebra! Som vanligt träffade jag en del kompisar som jag inte träffat på länge och Marcus och pappa fick gjort en del på Rörtången. Det var också väldigt roligt att träffa lilla Bessie, mammas och pappas valp.

I lördags var vi på stor fest hemma hos Janne och Helen. Vi hade tackat nej och de visste inte att vi skulle komma, så det blev lite extra roligt! Det var en mycket trevlig kväll med god mat och sång till två otroligt duktiga gitarrspelare!

Här kommer lite bilder i en salig blandning både från Kungälv och från innan vi åkte... (Jag har tydligen inte lärt mig än att försöka fånga andra människor än Alfred på bild...)

 

Vi hade en glöggfest här hemma förra söndagen. Det var jättetrevligt! Här sitter jag och rullar chokladtryfflar, det är mycket lättare i kylan! Marcus tyckte visst att det såg lite roligt ut...

007

Här är själva glöggbuffén. Måste rekommendera de rosa och gröna godisarna, de blev uppskattade. Man tar nougat och rullar ut till en korv. Kavla ut marsipan och rulla in nougaten i. Pensla slutligen med ett tjockt lager mörk choklad.

012 (3)

Marcus och Alfred leker med lego.

003 (2)

Alfred gillar att sitta i sitt rum och leka.

024

Hemma hos mormor och morfar. En stol - den måste man ju genast klättra upp på!

DSC00319

Deras dusch var också väldigt rolig!

DSC00330

Med nya kompisen Bessie! Ibland var Alfred lite för hårdhänt och ibland tyckte Alfred att Bessie var lite för framfusig men för det mesta gick det jättebra och de var så snälla mot varandra!

DSC00333

En dag var vi i församlingshemmet i Ytterby på öppna förskolan tillsammans med Lotta, Isak och Louisa. Det var en liten samlingsstund i kyrkan också. Alfred ville naturligtvis sitta längst fram!

DSC00326

Och så lite mys med pappa i soffan...

002 (2)

Inga kommentarer: