torsdag 25 december 2008

Jul på Tyresö

Vi hade en jättemysig och skön julafton på Tyresö igår. När vi vaknade i morse var det gnistrande frost och några minusgrader. Isen la sig snabbt på fjärden och en svan hade frusit fast i isen en bit bort. Vi följde dess öde ett tag och ringde sedan brandkåren som lovade att komma och rädda den, men efter en stund kunde den ta sig loss och flyga iväg för egen maskin och vi andades ut!

Mååånga klappar under den fina granen!

Jul 011

Vi försökte spela spel ett tag och det gick bra medan Alfred sov middag, sen var det bara att lägga ned! Josefin och jag var ett grymt lag!

Jul 029

Trappan hos farmor är väldigt väldigt spännande! Och vi andra får motion också som måste springa efter hela tiden...

Jul 036

"Tittut!"

Jul 045

God julmat!

Jul 037

Fanny måste också få smaka!

Jul 041

"Vad kan det vara...?"

Jul 050

Ett släp till den fina traktorn!

Jul 052

Utsikten i morse.

Jul 056

Jul 072         

Enligt planen skulle vi åkt till Västervik i morgon och vidare mot Kungälv på lördag. Men jag känner mig så trött och tung och har ganska ont och vi bestämde oss faktiskt för att stanna hemma. Det känns jättetråkigt att inte träffa hela familjen med syskonbarnen på jul, men det känns ändå väldigt skönt att ha fattat det beslutet. Och mamma och pappa kommer upp några dagar efter nyår istället. Det blir jättemysigt! Åsa och barnen pratade också om att komma upp, men Håkan har öroninflammation och halsfluss och är det någon gång jag är rädd för att bli sjuk så är det nu, så vi får ses senare istället... Men det är väldigt skönt och lite rörande att man har en underbar familj som bryr sig!

Idag har det blivit lite tokigt med Alfreds sömn så han var ganska kinkig och ledsen, men nu sover han gott i sing säng sedan två timmar och jag hoppas att morgondagen blir bättre.

Vi fick besök förut av Magnus och Sofie som är i Stockholm över helgen och då passade vi på att prova vårt nya våffeljärn som vi fick igår. Det fungerade utmärkt!

Inga kommentarer: