lördag 29 mars 2008

Mot Stockholm igen

Nu är det redan lördag kväll och i morgon går bilen mot Stockholm igen. Tiden här har gått fort och varit intensiv. Vi har hälsat på många men också bara varit hemma och slappat.

Idag har Alfred varit lite sjuk för första gången i sitt liv. Igår kväll ville han inte somna och han var jätteledsen så han fick ligga mellan Marcus och mig. Han låg och stönade och hostade hela natten och kändes ganska varm. Idag har han haft lite feber och varit ganska hängig. Han har sovit mycket, men nu på kvällen verkade han bättre för han blev piggare och var på gott humör innan läggdags!

Idag har Marcus och pappa varit på Rörtången hela dagen. De åkte ut vid halvtio och är inte hemma än (21.00). De vill hinna klart med gipsskivor i badrummet så det är klart för kakelsättaren att kakla när han kommer i slutet på april. Men jag ringde nyss och då var de på väg hem. Så nu blir det kvällsmat och sedan tidig läggning.

Marcus och Pontus hade det bra i fjällen. Det hade varit underbart väder och väldigt vacker natur och skön skidåkning. Visar några bilder från Sylarna/Storulvån som Mackan tog.












Inga kommentarer: