söndag 23 mars 2008

Påsk!

På påskaftons förmiddag ringde två påskkärringar på dörren. (De var ganska lika Jesper och Ida...) Alfred blev lite rädd för dem, men det gick över!
Klockan ett åkte vi till Ytterby för att äta påsklunch hos Janne och Helen. Det var jättetrevligt och en fantastisk påskbuffé! Tillsammans tog vi också en promenad upp till skogen där vi eldade och hade mysigt! Det var meningen att vi skulle åka tillbaks för middag på kvällen, men Alfred var ganska ledsen och hade svårt att somna så vi stannade hemma istället.

Marcus och pappa håller på på Rörtången hela dagarna. Nu ser man stora framsteg. Gipsskivor spikas upp på väggarna och man kan tänka sig att man faktiskt ska kunna bo där så småningom... Nästa vecka blir det inköp av kakel till badrummet, det ska bli kul!

Idag åker Marcus till fjällen ihop med Pontus. Han åker nattåget upp till Storulvån och kommer fram i morgon bitti. Då skidar de till Sylarna där de ska övernatta och göra toppturer ihop med en guide dagen efter. Sen åker han nattåg hem igen och jag hämtar honom i Göteborg på torsdag morgon.

Idag ska vi träffa lilla Louisa för första gången!

Inga kommentarer: