lördag 6 februari 2010

Hänt i veckan

Oj, nu var det länge sen igen!!! Veckorna bara flyger fram och jag vill verkligen försöka blogga mer, men hux flux är det kväll och man ska gå och lägga sig… Tänkte berätta lite om vår vecka i korta drag.

Förra helgen var vi på tre husvisningar och fastnade för ett radhus som låg i ett jättetrevligt område. Huset var snyggt, renoverat och bra planerat. Vi föll för det och bestämde oss för att bjuda. Tyvärr var det två familjer till som hade bestämt sig och vi förlorade budgivningen. Huset gick till slut för mycket mer än utropspriset och t.o.m. mäklaren sa att det var ny toppnotering för området. Det kändes såklart trist, eftersom jag redan flyttat in mentalt och planerat var julgranen skulle stå… Men det känns ändå bra att vara med i karusellen och lära sig hur allt funkar.

På tisdagen var min arbetskamrat Anneli här med lille Kieran som är sex månader nu.

002

014 Han och Ellen lekte inne på Alfreds rum och de var väldigt fascinerade av varandra! Ellen höll hela tiden ett öga på vad Kieran sysslade med.

Onsdag, torsdag, fredag var det jobbet för mig. Trivs fortfarande jättebra! På torsdagkvällen var vi några tjejer från jobbet ute och åt tillsammans. Jättemysigt!

Igår var vi på middag hos Sylvesters familj! Mycket bus som vanligt. Men vi kunde sitta och njuta av en hel middag och t.o.m. prata lite vuxenprat medan killarna lekte.

Nu är det helg igen. På programmet står lite städ, brödbak, förberedelser för kalas på måndag (!). Mamma och pappa kommer på måndag och det ser vi så fram emot!!!

Alfred har än så länge varit totalt ointresserad av tv och film och vi har inte heller uppmuntrat honom till det. Tycker det är skönt om man kan vänta lite med det. Men nu har vi upptäckt Alfons Åberg på youtube och det får han titta på ibland. Han är alldeles uppslukad och tittar fullkomligt koncentrerad i de nio minuter en film varar.

015

3 kommentarer:

Maria sa...

Men vilken söt bild på Alfred i tv-soffan!

Emelie sa...

Go´morgon Lisa och stort grattis på fördelsedagen!!! Hoppas att du blir firad ordentligt och får en underbar dag med familjen =)

Spännande med husletandet! Väldigt lätt hänt bara att man flyttar in mentalt innan man vet om man får det - känner igen det där... Men hoppas ni får ert drömhus snart. Kram Em

Lisa sa...

Tack så mycket! Hade en mycket trevlig födelsedag! :-)