lördag 13 februari 2010

Mormor och morfar åkte tåg länge, länge…

…sen var de äntligen här!

037

De stannade måndag till torsdag och vi hade några jättemysiga dagar tillsammans! Vi började storstilat på måndagen med kalas, jag fyllde nämligen år! :-)

045

Ellen och Alfred ville väldigt gärna hjälpa mig att öppna paket:

041

Jag fick så mycket fina saker; röda margaretheskålar, en skön undertröja, en snygg kruka, skön behandling på Helheten här i Sjöstan, en god bok, en hushållsvåg och ett par mysiga tjocka strumpor!

Ellen har också fyllt år sen sist och fick bl.a. den här otroligt fina nappskålen av sin moster Åsa med familj:

057   

Jag var ju sedan ledig på tisdagen och då tillbringade vi några timmar på Spårvägsmuséet/Leksaksmuséet som ligger ganska nära oss. Det var jättekul och jag vet inte om Alfred eller morfar trivdes bäst…

Här visar morfar vad han köpt i en hobbyaffär. Två väldigt nyfikna barn ville titta och undersöka!

049

Men tiden går fort och vips var det torsdag och dags för mamma och pappa att resa igen. Men snart är det sportlov och då kommer vi ner i några dagar :-)

Ellen har nu vid flera tillfällen övat på att gå några steg. Hon går 4-5 steg och sen sätter hon sig ner på rumpan. Men det märks att hon tycker det är kul och hon blir stolt över sig själv. Så nu är det på gång, snart går hon! Hon gillar, precis som storebror, att klättra upp på saker också. Här på pallen i köket.

 002 (2)

Att bli körd i vagnen av storebror är också kul!

025 

I morgon blir det nog att vi tittar på några hus igen. Kanske det här i Älta, eller det här i Tyresö…

Hoppas att ni alla har en skön helg!

3 kommentarer:

Maria sa...

Kul med fler visningar. Av bilderna att döma så gillade jag verkligen radhuset i Älta. Himla bra med källare för extra plats. :)
Läste dock att det var direktverkande el och det känns väl inte så käckt ekonomiskt sett men det kanske man kan göra något åt. Lycka till!

Lisa sa...

Ja, vi tyckte jättemycket om det i Älta, tyvärr var vi nog inte ensamma om det... Som du säger är ju det en dyr form av uppvärmning, men man kan nog sätta in luftvärmepump...? Har ni sett något ntressant objekt?

Maria sa...

Vi har väl mer eller mindre bestämt oss för Ullstorp nu så nu skiter jag att ens kolla in på hemnet mer. :-)

Ja, luftvärmepump är nog en bra grej men jag antar att det kan bli ganska dyrt om det inte finns vattenburna element som man kan använda. Äh, jag är inte så bra på det där så fråga någon annan. ;)