lördag 18 januari 2014

Ellen fem år!

Igår fyllde vår gulliga, bestämda, omtänksamma och påhittiga lilla tjej fem år! En milstolpe, tycker jag. Fem år – då börjar man bli ganska stor… Vi började med mysfrukost med paketöppning. Häromdagen kom det ett spännande stort paket till Ellen som vi hämtade i affären, det var från mormor och morfar och det fanns också på frukostbordet.

Ellen och jag var lediga eftersom det var fredag. Vi åkte och hämtade Alfred tidigt på skolan och sen åkte vi in till stan och gick på bio. Vi såg Bamse och Tjuvstaden och den var riktigt bra och spännande. Jag tror att våra barn var i precis rätt ålder för den.

Sen åkte vi hem igen och började förbereda lite för kalaset. Ellen fick såklart välja middag och det blev pizza. Hon och Alfred gjorde sina egna nästan alldeles själva.

I torsdags följde Ellen med en kompis hem efter skolan och Alfred och jag passade på att göra lite hemliga ärenden efter skolan. Vi fikade och hade en jättemysig eftermiddag! Alfred var väldigt noga med present till Ellen och tillslut köpte han en fotboll med prinsessor på som Ellen blev glad för!

7-DSC_0015

1-IMG_1517

2-IMG_1524

3-IMG_1527

8-DSC_0024

4-DSC_0019

5-DSC_0025

6-IMG_1536

Det var en nöjd tjej som somnade på två sekunder igår kväll!

I helgen blir det kalas, både idag och i morgon. Vi ska försöka hinna med lite skidåkning också, det har kommit mycket snö och vi har verkligen längtat efter vinteraktiviteter. Marcus pratade med hantverkarna förut och de kommer på måndag och fixar det sista i badrummet så sen kan vi förhoppningsvis anse det som färdigt…

Inga kommentarer: