söndag 15 december 2013

Terminsslut

Ja, min låga aktivitet här på bloggen hänger nog lite ihop med att det varit väldigt hög aktivitet på andra plan. Det har varit avslutningar på simskola, friidrott, balett… Och jag har haft en riktigt intensiv period på jobbet. Men nu börjar det lugna ner sig och vi har fyra arbetsdagar kvar innan majoriteten av familjen går på jullov!

Ellens sista balett för terminen. Hon har bestämt uttryckt att hon inte vill fortsätta till våren. Det var alldeles för lite snurrar och piruetter nämligen… Hon kommer att få gå simskola istället och jag tycker att en aktivitet i veckan är max när det är dagis och kompisar och allt annat.

03-DSC_0003

04-DSC_0005

Här är Alfreds lussetåg på skolan som vi fick titta på i onsdags. Han var stjärngosse och står långt till höger. Än så länge hör Alfred till de kortare av killarna så på den här bilden syns han inte så tydligt… Han läste en dikt tillsammans med några kompisar som de övat mycket på och det gick så bra :-)

05-DSC_0030

Och här är årets fina pepparkakshus som Josefin och Rebecca byggde tillsammans med barnen. Tyresöhuset är förebilden och jag tycker att det blev så fint!

08-DSC_0028

Inga kommentarer: