söndag 15 december 2013

Blixtvisit i Kungälv

Förra lördagen fyllde Martin 50 år. Familjen här i Stockholm var snälla och ställde upp som barnvakter så att Marcus och jag skulle kunna åka och gå på fest. Men vi har ju gjort den smarta prioriteringen att börja en helrenovering av ett av badrummet nu såhär lägligt några veckor före jul… Så Marcus fick stanna hemma och fixa för plattsättaren som skulle komma i veckan. Allt för att kanske kanske kanske kunna bli färdiga till jul! Barnvakterna kom ju väl till pass ändå ;-)

Men jag åkte själv, fick tag på tågbiljetter och hade en jätterolig helg med två nätter hos mamma och pappa och en riktigt bra 50-årsskiva på lördagen!

Ni som åker tåg mellan Göteborg och Stockholm ibland – kolla “Blå tåget”. Det var så mysigt! Vi blev hälsade av Bohus bataljon som spelade för oss på perrongen. Sedan kunde man få levande musik under resan i “barvagnen” eller äta en trerätters i restaurangvagnen vid bord med vita linnedukar. Härlig stämning var det på tåget!

02-DSC_0026

Martin hade sin fest på Trankärr, en gård mittemot Tveten där vi växte upp. Det var jättefint och mysigt! Tack för en bra fest, brorsan!

01-DSC_0024

Inga kommentarer: