måndag 28 december 2009

Jul i Kungälv

Vi kom ner till Kungälv dagen före julafton och kom hem igen idag. Bilresorna har, som vanligt, gått väldigt bra! Barnen är otroligt duktiga i bilen och klagar nästan ingenting alls.

Det har varit mycket roliga och intensiva dagar. Julafton firade vi hos Martin och Mariana. De övriga dagarna har vi hälsat på folk och tyvärr är det flera stycken som jag verkligen hade velat träffa, men tiden räckte helt enkelt inte till!

Igår träffade jag två gamla klasskamrater och det var väldigt kul! Jag tackar facebook för det, utan facebook hade vi nog inte tagit upp kontakten igen! Det var jätteroligt att ses igen och båda var sig väldigt lika och det var naturligtvis kul att uppdatera sig lite om varandras liv.

På eftermiddagen igår var vi också hos Sofie och Magnus och fick middag! De har renoverat sitt kök, vardagsrum och badrum och det var färdigt nu. Det hade blivit så fint! De har varit jätteduktiga!

Mormor och morfar hade väntat med att klä granen så att Alfred kunde hjälpa till.

042

Här är vi hemma hos Martin och Mariana på julafton.

060

Fyra fina syskon Högstedt vid ett dignande julbord!

072

Mamman och pappan…

077

Syster Åsa jobbade på julaftonskvällen men kom förbi med ambulansen mellan körningarna.

080

Alla åtta kusiner samlade kring tomten. Både Marcus och jag trodde nog att Alfred skulle bli lite rädd för tomten, och visst hade han lite respekt, men var alls inte rädd! Han både satt i tomtens knä och kramade honom helt frivilligt!

102

En dag passade vi på att fira Ellen lite i förskott. Det är ju roligt att fira henne med min familj också, och vi vet inte riktigt när vi kommer ner nästa gång.

105

115

Som i “Snövit och de sju dvärgarna”…

119

Sen åkte gitarren fram. Kevin är jätteduktig och sjunger här tillsammans med faster.

131

Ida spelar också och jag är imponerad över hennes talang!

140

Och Alfred tog av sig kläderna…

147

Ellen och kompisen Bessie! När vi kom var Ellen jätterädd för Bessie, men sedan övergick det i någon slags skräckblandad förtjusning. Hon kröp nära Bessie och ville gärna klappa henne och känna på henne, men blev lite rädd när Bessie var för intresserad tillbaka…

190

Inga kommentarer: