söndag 17 juli 2011

Seglingen

Igår kom vi hem till Rörtången efter fem dagar till sjöss. Vi har haft det jättebra. Barnen älskade båtlivet och var helt uppspelta och tossiga över allt nytt de första dygnen innan de något sånär acklimatiserade sig. Först seglade vi till Stenungsund där vi låg en natt. Efter det gick vi till Mollösund på västra Orust och de två sista nätterna låg vi i Gullholmen som är en favorit för mig längs med kusten. Där finns en jätterolig lekplats för barnen och en del krabbfiske blev det också. Sedan kom mamma och pappa upp till Ellös med bilen, Marcus och pappa seglade hem båten medan mamma, jag och barnen tog landvägen.

Nu är det jätteskönt att vara på Rörtången och installera sig ordentligt för de närmaste veckorna! Idag ösregnar det, men det gör ingenting, vi har haft sån tur med vädret och snart blir det nog bättre igen.

Här kommer lite bilder från seglingen, helt osorterade…

När vi skulle kasta loss eller lägga till sa vi till barnen på skarpen att sätta sig stilla på sina kuddar och hålla varandra i handen, något de faktiskt respekterade ganska bra.

IMG_8053

IMG_8061

IMG_8065

Ellen med sin älskade docka Anna-Lisa som helst ska vara med överallt.

IMG_8094

IMG_8106

IMG_8109

IMG_8112

Inga kommentarer: