söndag 21 november 2010

Tidningsbud

Igår morse sa Alfred att han skulle hämta in tidningen till oss, men han vet att han inte riktigt når upp till brevlådan. Det löste han på följande sätt:

IMAG0265

Badrumspallen fick följa med och då gick det bra. Mössa också för säkerhets skull…

Vi har lite vinter här. Temperaturen växlar mellan några grader plus och några grader minus. Lite snö har vi också, men den börjar smälta bort nu. Alfred och Marcus hann i alla fall bygga en snögubbe igår:

101022 002-1

Ellens hår har länge varit lite flygigt och tunt och trassligt. Så igår satte Marcus saxen i det och hon fick en helt ny frisyr:

101022 016

Så skönt att slippa trasslet och att det faller i ögonen på henne. Jag hoppas också att det som växer ut nu har en bättre kvalitet.

I julklapp förra året fick Marcus och jag att vi skulle få gå ut och äta på tu man hand. Barnvakt ingick i julklappen och den inlöstes igår då Marianne och Eric var här och passade barnen. Marcus och jag var på Mississippi Inn på Söder och åt varsin rejäl bit med kött och lite goda tillbehör! Så gott! Och så mysigt att sitta och prata bara vi två.

Nu ska vi snart på inflyttningsfest/födelsedagsfest hos några kompisar här i Tyresö som har barn i Alfreds och Ellens ålder. Ska bli kul!

Inga kommentarer: