söndag 23 augusti 2009

Mmmbbbrrrrrr!

När Alfred säger så, då vet vi att han vill att vi ska flyga med helikoptern… Han är mycket fascinerad och tittar gärna på. Det var svårt att förklara för honom att batterierna tog slut förra veckan, men nu har den nya, som tur är!

När han däremot säger “tut tut tut tut”, då vet vi att han vill se brandbilar på Youtube… Ni kan klicka på länken om ni vill se Alfreds favoritfilm. Observera de rädda tanterna till höger i bild:

http://www.youtube.com/watch?v=YD_Ui2w53_w&hd=1

Alfred har börjat prata lite, han härmar gärna ord som man säger och är vi ute och ser en buss så pekar han glatt och ropar “busch!”

080814 019

Måste ligga och morgna sig lite efter middagssömnen…

080814 001

Alfred provar sitt nya regnställ. Det ska väl hålla bra i höstens skurar!

080814 006

Det är så kul att se att för varje dag har barnen lite mer glädje av varandra. Ellen skiner ofta upp när Alfred kommer och han är fortfarande väldigt road och intresserad av henne!

080814 014

Igår var vi på Tyresö och åt kräftor. Det var väldigt gott och vi kunde till och med sitta ute, vädret var toppen! Tyvärr hade vi glömt kameran hemma…

Idag blir det storhandling och lite städning, men även ett besök hos Pontus och Anna och deras barn. Ska bli väldigt trevligt att träffas igen efter sommaren!

Inga kommentarer: