torsdag 19 mars 2009

Spårvägsmuséet igen

Alfred tyckte det var så kul när vi var på Spårvägsmuséet förra veckan att vi åkte dit idag igen! Vi fick sällskap av Sylvester och hans mamma och lillasyster.

Killarna klättrade upp på vagnarna, helst de som hade röda band där det stod “ingen påstigning” så att mammorna fick springa efter och jaga dem…

003

Här testar Alfred hur det är att vara tunnelbanechaufför. Ganska avslappnat, tydligen!

009

Här i rollen som busschaufför, kräver lite större koncentration.

012

Här åker jag och killarna tunnelbana. Vi åkte genom en lång tunnel och kom sen fram till Hökarängens t-banestation!

015

Idag var vi också på öppna förskolan för första gången på länge. Alfred gillade att vara där och han satte sig mitt i ringen då det var sångstund. Tyvärr är nästan alla barn yngre än Alfred, för de flesta i hans ålder går på dagis. Än så länge spelar det ju i och för sig ingen roll, de leker inte så mycket med varandra än, mest bredvid.

DSC00508

Lilla gumman Ellen två månader!

005 (5) 

I morgon ska Alfred få åka på utflykt med farmor och Rebecca. De ska ta med honom till Junibacken och det tror jag kan bli riktigt kul! Där finns ju en massa hus att klättra in och leka i och det är riktigt magiskt att åka sagotåget. Jag ska be dem fotografera mycket! Jag ser fram emot en mysig och lugn förmiddag här hemma tillsammans med Ellen! 

1 kommentar:

emma sa...

Vilken fin bild på Ellen!
Ser ut som att ni har det ganska mysigt på dagarna. Även Sixten gillar öppna förskolan och det är väldigt mysigt att bara sitta och iaktta och se hur han leker med andra barn.

Hoppas att ni får en mysig förmiddag, du och Ellen.

kram