tisdag 13 januari 2009

Inte än...

Nej, ingen bebis har kommit än. Jag hoppas hela tiden och letar tecken och tänker att "nu!", men den trivs väl bra där inne...

Alfred och jag har det bra här hemma. Vi vaknar vid sju-åtta på morgonen och morgnar oss länge i sängen. Alfred är lite trög på morgonen och gillar att ligga och dra sig och det är väldigt mysigt! Sedan äter vi frukost och sen brukar vi gå till öppna förskolan. På hemvägen brukar Alfred nästan somna i vagnen så jag får sjunga och prata för att hålla honom vaken. Sen är det dags för lunch och då piggnar han till lite igen. Men sen brukar vi sova middag tillsammans... Eftermiddagarna kan vara lite sega innan Marcus kommer hem, men det går ganska bra då också!

DSC00359

BB-väskan står packad och Josefin är beredd på "samtalet". Jag längtar efter att få ringa de där samtalen och skicka de där sms:en som talar om att NU är lillebror/syster här!

1 kommentar:

emma sa...

Tack lisa för hälsningen på Sixtens stora dag! Det har varit så mysigt att fira honom och man blir nästan lite känslosam när man tänker tillbaka på den här dagen förra året.

kram emma