söndag 31 augusti 2008

1-årskalas!

Idag firades Alfred dagen efter sin födelsedag. Av Marcus och mig fick han mest nyttiga saker, två par strumpor och en fleecejacka, men en kul leksak också.

Det var ganska spännande med alla presenter, men han fick få lite hjälp med att öppna...007

Ett stort, spännande paket från farmor och Eric innehöll den här fina traktorn...012

...som man kan sitta och sparka sig fram på!014

När det var dags för tårtan hade huvudpersonen somnat. När han vaknade fick han smaka en bit och sockerchocken sitter nog i, för just nu rusar Alfred runt här i vardagsrummet och verkar inte vara på sovhumör alls!017

Igår var vi på Rebeccas 30-årsfest i Tyresö. Rebecca hade gjort en jättefin buffé och det var mycket folk och fint väder! Alfred var med och verkade trivas bra! Han höll ut och var pigg ända till klockan tio då vi åkte hem.

Annars har vi varit ganska nyttiga i helgen. Jag har varit på IKEA och köpt ett fint tyg. Tänkte klä in lite kuddar till sängen i Alfreds rum så att det blir mysigt. En matta och gardiner blev det också. Vi har städat i ordning lite i källaren så att vi kunnat ställa ner mer bråte där... Marcus har tvättat och oljat in en fin gammal byrå som ska stå i Alfreds rum. Den har fått nya knoppar också och blev som ny! Nu ska vi försöka sälja vår kontorsstol på Blocket, ta ner lite mer grejer i källaren och sen kan Alfred flytta in! Det ska nog bli ganska skönt för både honom och oss att han får eget rum. 

Inga kommentarer: