söndag 2 december 2012

Helgen

…gick fort som vanligt! Nu börjar det verkligen kännas att en längre ledighet vore på sin plats! Tur att det bara är drygt två veckor kvar till jullovet!

Vi har grejat en hel del här hemma i helgen. Igår blev det besök på lite olika möbelaffärer och vi köpte ny matta, nya lampor och en hylla. Vi blev jättenöjda och det känns kul med lite förändring. Nu ska vi bara fundera färdigt om vad vi vill ha på väggarna. Trots att vi bott här i 2½ år hänger fortfarande tavlorna där det råkade finnas hål… En del nya inköp och lite tanke, så blir det nog bra!

Idag var Marcus och barnen och åkte pulka medan jag körde mitt pass. Därefter har det varit hemmapyssel och pepparkaksbak Ler

Ny taklampa och ny matta.

1-IMG_9829

Härlig vinterlek!

5-DSC_0067

6-DSC_0068

Ivrig pepparkaksbakerska

2-IMG_9833

3-IMG_9837

Ellen provade en ny stil här på kvällen. Så snygg!

4-IMG_9843

Usch, jag har lite ont i magen för den närmsta perioden på jobbet. Det är så himla mycket med betygssättningen i år. Betygssystemet är nytt och nytt för i år är ju att även 6: or och 7: or ska ha betyg, det medför en rad konsekvenser. Mycket frågor och få svar…Varje vecka dyker det upp nya frågor i arbetslaget som man inte funderat på. Ibland har vi ringt Skolverket för att få klarhet, men de är inte heller helt säkra på vad som gäller. Snurr! Men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa. Sen kan man slappna av igen och så blir det JUUUUL!

Inga kommentarer: