söndag 18 december 2011

Snart jullov

Idag är det fjärde advent och snart är julen här på riktigt! Vi har två väldigt förväntansfulla barn här hemma som räknar dagarna (och en och annan vuxen också kanske…) Nu är det bara tre dagisdagar kvar, sen är det jullov! Har nog aldrig längtat så mycket efter ett lov, känner mig riktigt trött nu. Tror att det är det nya betygssystemet som har skapat en hel del press och stress, men nu är det över för den här gången.

I helgen lånade vi ut barnen, de var på Tyresö med farmor, Eric och Becca och de sov borta utan oss för första gången. Allt hade gått bra och de hade somnat så snällt. Marcus och jag hade värsta effektiva julklappsracet på stan och sen åt vi middag ute. Så mysigt! För att inte tala om hur skönt det var att vakna utvilad i morse… Men det var väldigt tomt och ödsligt i barnens rum med två tomma sängar och det var ganska mysigt att åka och hämta dem i förmiddags!

Var ska man ha trosorna om inte på huvudet?

002 (4)

Vi åker hemifrån på torsdag eftermiddag, så vi tog in och klädde granen redan idag så att vi hinner njuta lite av den. Det blev en väldigt nätt söt liten gran i år.

006 (2)

010 (2)

012 (2)

Det var otroligt fint igår i stan med all julbelysning! Inte så lätt att fånga på bild, men ändå ett försök.

DSC_0004

DSC_0006

Inga kommentarer: