lördag 22 oktober 2011

Ett paket på posten…

Ja, nu är det länge sen jag skrev igen…

Lite rapport sen sist:

Förra helgen tillbringade vi på Tyresö med eldning och bryggupptagning. Det var jättefint höstväder och barnen tyckte det var väldigt spännande att sova över i lillstugan!

003

008

011

I förra veckan kom ett spännande paket i brevlådan! Det var från kusinerna Ida och Jesper och det innehöll en massa roligheter: ett flygplan, en riddarmantel, solglasögon, ett diadem, fina teckningar, choklad och ett roligt brev. Barnen blev så glada – tack så jättemycket!

DSC_0006

DSC_0009

002 (2)

Igår hade vi besök av min fd kollega Anneli och hennes pojkar Kieran och Hayden. Så kul att äntligen träffas igen!

016 (2)

På kvällen igår blev vi bjudna på middag hos de nyblivna trebarnsföräldrarna Christina och Kim. Vi hade en jättetrevlig kväll.

Idag var Alfred och jag på badhuset här i Tyresö. Han simmade jättebra med armpuffarna och vi hade så roligt. Tyvärr är det några grader för kallt i vattnet där, så Alfred skakade hela tiden och med jämna mellanrum (när hans läppar blev blå…) fick vi gå upp och värma oss i bastun. Sen åkte vi till Tyresö centrum och gjorde några ärenden och gick och åt glass. Det är väldigt mysigt att få umgås med bara ett barn då och då. Alfred tyckte att det var “den godaste glassen han smakat på i hela Sverige!”

Snart ska vi åka och hälsa på Magnus och Andreas i deras nya lägenhet.

Hoppas ni alla har en skön helg!

Inga kommentarer: