måndag 8 oktober 2007

Kusiner, kusiner, kusiner...

40-årskalas, pannkakskalas och kompiskalas! Det har varit mycket kalas i helgen och Alfred har träffat många släktingar och kompisar. Här är några av kusinerna:




Jesper....














...Robin...
















och Sanna!






Vi fick bo i Martins och Marianas hus på Rörtången och det var jätteskönt! Lördagen var en otroligt vacker sensommardag. Det var så fint att vakna där ute. Det var alldeles stilla och tyst och så tittade man ut över havet som var alldeles blankt.

Vi åkte in till Kungälv och fick frukost hos mamma och pappa. Därefter hälsade vi på Martins familj en stund. Sen blev det pannkakslunch hos mamma igen innan det bar ut till Rörtången. Där tog vi en promenad i det vackra vädret. Vi gick till "vårt" hus, pappa och Marcus diskuterade nästa steg i renoveringen. Det kommer bli så fint!

På eftermiddagen kom en del kompisar på besök. Vi fikade och pratade och hade jättetrevligt! Synd att man inte kan ses så ofta, jag saknar dem verkligen! Och vad mycket fina presenter Alfred fick! Ojojoj! Tack så fantastiskt mycket alla!

På söndagen åkte vi vägen via Lerum och Ulrikas familj. Rasmus fyller två år idag och skulle ha barnkalas igår. Kul att träffas även om det blev en kortis.

Om två veckor är nästa besök på västkusten inplanerat. Ida kommer hit några dagar och hälsar på, sen åker vi bil ner tillsammans. Marcus är i Tyskland med jobbet och kommer flygande till Göteborg på fredagkvällen. Sen är vi där i över en vecka tillsammans!

Inga kommentarer: