söndag 7 juni 2015

Härlig helg och sista lediga fredagen

I fredags var vi lediga. Nu på fredag jobbar jag, Ellen får hänga med för dagis är stängt och till hösten börjar jag jobba heltid. Har varit så skönt att vara ledig en dag i veckan tillsammans först med båda barnen och sedan med bara Ellen. Vi har haft lugna morgnar, hunnit förbereda för helgen, handlat, gjort utflykter. Så glad att vi haft den möjligheten från det att barnen var små.

Igår var vi på sommarkalas hos Marianne och Eric på Tyresö. De hade ordnat så fint och det var jättetrevligt att träffa alla släktingar som man inte ser så ofta. Tyvärr kunde vi inte sitta ute, men det gjorde inte så mycket. Det är vackert inne också.

DSC_0026 (2)

Alfred har så länge tjatat om en skateboard. Hans kompis här på gatan har en som han har provat ibland. Idag var vi och köpte en och han blev såklart lycklig!

DSC_0031

DSC_0033

Och Ellen var på kalas. Jag tycker att hon ansträngde sig och skrev så fint på lappen!

DSC_0034

I morgon ska det bli kul att gå till jobbet för i fredags (om allt gått som det ska) så har det installerats nya spisar i alla mina kök i hemkunskapen. Det var verkligen på tiden. Så nu ska vi ha nya fina med induktionshäll och varmluftsugn. Rena julafton!

Inga kommentarer: