lördag 21 september 2013

Vi har en båt!

Vi har länge tänkt att det skulle vara så roligt att ha en båt här. När vi luftade idén visade det sig att Marianne och Eric också gått i de tankarna och så har det grott ett tag och den senaste månaden har vi väl tittat mer intensivt. Idag blev det affär av! Vi har köpt en Draco, 6,5 meter lång, som ligger på Muskö. Ägaren verkar ha skött den så himla fint, allt var i jättebra skick och den var så fräsch och snygg. I morgon blir det en dag på sjön då vi ska ta hem den från Muskö till Tyresö. Vi är så glada så glada! Den funkar att sova över i och jag tror att vi kommer använda den mycket från vår till höst.

2-DSC_0008

3-DSC_0010

4-DSC_0011

5-DSC_0012

6-DSC_0014

Alfred fick åka flakmoppe med säljarna från hamnen upp till huset. Spännande såklart!

7-DSC_0015

Alfred har halsfluss. Vi var hos doktorn igår och fick penicillin. Stackarn var riktigt riktigt dålig igår och låg bara i soffan och sov och grät om vartannat. Men idag vaknade han helt pigg och nästan som vanligt. Så skönt!

1-DSC_0006

Ojojoj, jag är så glad för det här med båten. Det riktigt pirrar i magen. Ska bli så kul att ta en tur i morgon. Då kommer jag nog ta mer bilder som kanske kommer upp här. Båten har faktiskt inget namn, så nu måste vi komma på nåt bra!

Inga kommentarer: