söndag 15 april 2012

Vår? Vinter? April…

Idag har vi haft en riktigt skön vårdag med ca tio grader och strålande sol. Det var värre igår då vi vaknade upp och såg ca 10 cm snö täcka marken! Fy – inte vad man längtar efter nu!

Barnen i arbete! I morse var det varmt och skönt och massor med snö. Det mesta har tack och lov smält bort under dagen. Det var underbart när solen låg på, Marcus hade t.o.m. en idé om att äta lunch på altanen, men där gick ändå gränsen…

037

068

Senare gjorde vi en liten utflykt till Nyfors här i närheten som är ett jättevackert vattenfall. Där hittade vi blåsippor!

DSC_0019

DSC_0020

DSC_0026

DSC_0031

DSC_0034

Efter utflykten åkte vi till Bauhaus och köpte några nya lampor som vi länge tänkt göra. Marcus har redan satt upp dem och det blev verkligen ett lyft!

Ett annat vårtecken är att vi håller på att se ut nya trädgårdsmöbler. De som finns här följde med huset och är ganska slitna. Men med lite sandpapper och lack kan de bli ganska fina och får kanske stå på Rörtången…

Det lutar åt att det blir den här gruppen, fast med svart bordsskiva och silverfärgade ben. Det är ett ganska nytt material som kallas “nonwood” och som är praktiskt taget underhållsfritt, men väldigt snyggt. Låter bra, tycker jag!

Monaco Vit/Grå UHF

I morgon blir det jobb igen efter drygt en veckas påsklov. Är alltid lite jobbigt att komma igång, men när man väl är där vet jag att det blir roligt som vanligt. Jag är ju väldigt priviligierad som har ett jobb som jag trivs väldigt bra med!

Inga kommentarer: