söndag 7 mars 2010

Kungälvsbesöket

Nu är vi hemma igen efter fyra dagar i Kungälv. Vi har haft det jättebra! Vi hade helpension hos mamma och pappa och gjorde trevliga små utflykter därifrån. Marcus och pappa grejade lite inomhus på Rörtången. Jag och barnen hann med att gå på dansuppvisning på Jespers fritids och gå till badhuset. Dit följde Ida, Jesper och Idas kompis Lisa med. De är så otroligt duktiga med sina småkusiner och Alfred och Ellen tycker det är jättekul med dem! På fredagen var vi på kalas hos Olle och träffade mina kusiner och barnens sysslingar. Jättekul! Dessutom tog Marcus “ledigt” igår på lördagen och då passade vi på att fika med Mats och att hälsa på Ulrika och hennes familj i deras nya hus. På kvällen var jag också ute och åt tillsammans med Sofie och det var så mysigt att träffas “på tu man hand” och verkligen få pratat ordentligt!

Tyvärr fick vi ju punktering i Borås på vägen hem idag, och fick fortsätta resterande 42 mil i max 80 km/h. Urtråkigt att köra så sakta… Men det gick jättebra ändå. Vi gjorde ett extra stopp, men barnen var verkligen jätteduktiga och tålmodiga!

I morgon börjar vardagen igen med lekis och jobb (för Marcus). Jag ska äntligen köpa träningskort och komma iväg i morgon kväll, tänkte jag!

Jesper och hans dansgrupp “måsarna” gjorde två snygga nummer.

012

Korvgrillning utomhus på Rörtången. Det var jättemysigt! Framför huset i solen var det jätteskönt!

DSC00187

DSC00189

Bessie gillar också snön och sprang efter snöbollar vi kastade åt henne.

DSC00193

Det skiljer ca åtta månader mellan bilderna. Snart är vi där igen!

Marcus mobil

Fika och snölek hos Ulle och Patrik.

030

2 kommentarer:

Åsa sa...

Det är svårt att tro att man faktiskt kan hoppa ner från bryggan i ett varmt och glittrigt hav om några månader. Så himla mysigt att se er...hoppas ni kommer igen till påsk så det inte blir så långt mellan gångerna... Är ledig helgen vecka 21 - jobbar vecka 22 och ledig vecka 23 om n ville ha hjälp i sambdand ed flytten...Kolla läget så hörs vi via telefon....(det är det där gamla sättet att kommunicera som inte innebär att man ser bilder....) Kram Syrran

Ida sa...

åååh det ser så skönt ut att bara hoppa ner i det varma men ända svalkande vattnet... det är konstigt att tänka sig att vi kommer göra det om några månader... jag längtar tills ni kommer ner igen!!!!!!!!=)