tisdag 1 juli 2014

Hemma

Nu har vi haft sommarlov i två veckor. Vi har varit hemma en del, men även gjort en del utflykter. Det har blivit väldigt dåligt med blogguppdaterandet, främst för att det har strulat med bildöverföringen. Det visade sig att vår extra hårddisk var alldeles full, men nu är det fixat!

En dag kom kompisarna Elinor och Sylvester hit och lekte. Det var ett kärt återseende och de lekte så bra hela eftermiddagen! Elinor och Ellen var mammor och här ligger de och nattar bebisen. Det är så skönt för dagens ungar att en bebis kan ha en mamma, en pappa eller två mammor eller två pappor, eller kanske bara en mamma eller pappa. För dem är det lika självklart. Tänk att de har med sig de redan från när de är små. Fint!

1-DSC_0002 (3)

Jag gick loss lite med ansikstfärgerna…

2-DSC_0006 (2)

På midsommaraftons förmiddag cyklade vi och plockade blommor till kransarna. Vi gick sedan till Solsäter här nära oss och dansade och sen åkte vi till Tyresö och firade med Farmor och Eric. En mysig midsommar, tyvärr lite kall.

3-DSC_0011

Mycket fotboll är det såklart. Alfred har förvånat oss med att vara väldigt intresserad av laguppställning, statistik och regler. Ellen har också snappat upp en del och här har hon förberett sig för lek med brorsan med ett gult och ett rött kort. Smart!

4-DSC_0048

Min bror Martin och Anna kom upp några dagar i förra veckan med sina motorcyklar. Det var väldigt mysigt att träffa dem och ha dem boendes här. Tyvärr var vädret lite dåligt vilket innebar mycket innelek och väldigt aktiva och pigga barn… Jag var väldigt glömsk med kameran då och lyckades inte få ett enda kort. Dåligt!

Inga kommentarer: